Logo Pic
Apuleius 2024. október 08.

Bremert ma reggel megműtötték

bremer_gleison_napoli_ellen.jpgA Juventus ma beszámolt arról, hogy az RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen keresztszalag-sérülést szenvedő Gleison Bremer ma reggel túljutott a műtéten, így megkezdődhet a brazil védő  hosszú rehabilitációja.

"Gleison Bremert ma reggel megműtötték, hogy bal térdében helyreállítsák a keresztszalagot. A műtétet, amelyet a lyoni Privé Jean Mermoz kórházban Dr. Bertrand Cottet-Sonnery hajtott végre a Juventus orvosi igazgatója, Dr. Luca Stefanini jelenlétében, sikeresnek ítélték meg.

A játékos az elkövetkező napokban megkezdi a rehabilitációs folyamatot, hogy újra edzésbe állhasson." - számolt be Bremer mai műtétjének sikeréről a Juventus közleménye.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 540
JTom • 8 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 7 nap
Mi lesz veled, Paul Pogba? - FRISSÍTVE
venember83 • 7 nap
40 év után végre megjelent a Trabant első lemeze
srecorder • 7 nap
Cikkek a címlapról
Olvasói élménybeszámoló Salzburg tartományból és környékéről - 3. rész
Következzen blog olvasóm, Zsák András fényképes élménybeszámoló sorozatának 3. része.Riport helyszínei: Pinzgau, Pongau, Hohe Tauern és Zell am See – Kaprun régiók, Saalbach-Hinterglemm települések.   Saalbach Kohlmaisbahn A 2018-ban átadott Kohlmaisbahn I+II. volt az első felvonó, amelyet az…
A Killswitch Engage énekesével vette újra egy dalát a Black Stone Cherry
Újra kiadta a tavaly év elején megjelentetett dalát, az Out Of Pocketet a Black Stone Cherry. A rockerek persze nem csak úgy hajintották be az éterbe a trekket, hanem egy vendéget is sikerült leakasztani bele, aki nem más, mint a Killswitch Engage énekese, Jesse Leach. A végeredmény az alábbiakban…
>